• 2108/45 – 106/35 PLUS
  • 2108/45 – 106/35 PLUS
  • 2108/45 – 106/35 PLUS
  • 2108/45 – 106/35 PLUS

2108/45 – 106/35 PLUS

Aspiratori i padukshëm

Thjeshtësi dhe shpejtësi montimi në çdo lloj mobiljeje kuzhine dhe kase që mund të hiqet sipas zgjedhjeve tuaja personale.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.128
Pershkrimi 106/35 PLUS LG A86
Materialet Grey
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen LV MR11
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 860
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230330420
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 150200210
Zhurma me silenciator (db) 556168
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

REMOTE BLOWER

Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Inkaso
Shkarko Etiketen e Energjise
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.127
Pershkrimi 106/35 PLUS LG A56
Materialet Grey
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen LV MR11
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 560
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230330420
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 150200210
Zhurma me silenciator (db) 556168
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

REMOTE BLOWER

Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Inkaso
Shkarko Etiketen e Energjise

Aspiratore te ngjashem