• ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA

ARKEA

NJË SFERË E NDRIÇUESHME QË ZBUKURON PJANURËN

Arkea, një sferë prej polikarbonati të bardhë me lustër çeliku, është yll i padiskutueshëm në kuzhinë, duke ofruar rehati maksimale të pjanurës dhe funksionalitet falë teknologjisë lëvizëse Faber. Shiriti Led brenda sferës ka një dritë të mrekullueshme, të plotë, ndërkohë që 4 drita Led në trup të aspiratorit ndriçojnë efektivisht pjanurën, duke ju mundësuar kursim energjie. Arkea përmban dritë ambienti LED RGB që ju lejon të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar apo të kombinoni të gjitha ngjyrat në një ndriçim të vetëm vertikal.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.506
Pershkrimi ARKEA
Materialet White/Glass
Numri motorreve 1
Ndricimi Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
COMFORT LIGHT

Ndricim miresjelljeje
Me shtypjen e vetem nje butoni, intesiteti drites se aspiratorit ulet.

CONNECTION

The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30

Fikje me vonese

ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

PERIMETER ASPIRATION

Reduces the perceived sound by 25%.

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

UP & DOWN

It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.

Aksesorët
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

Aspiratore te ngjashem