• BLACK TIE
  • BLACK TIE
  • BLACK TIE
  • BLACK TIE
  • BLACK TIE
  • BLACK TIE
  • BLACK TIE

BLACK TIE

ASPIRATORI EKOLOGJIK

I sofistikuar, i lehtë dhe shumë i fuqishëm, i aftë për të kombinuar fuqi të madhe dhe kursime fantastike energjie. Nëpërmjet performancës së motorit të ri pa furçë, aspiratori arrin një reduktim të përgjithshëm të konsumit (kW/h) prej 85% në shpejtësi mesatare dhe të ulta dhe 35% në shpejtësi të larta. Nxjerrja perimetrike dhe mundësia e hapjes së panelit frontal për të rritur sasinë e tymit të thithur, e bëjnë aspiratorin edhe më efektiv.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.170
Pershkrimi BLACK TIE BRS BK A80
Materialet Black
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 200390500620700
Fuqia (Watt) 10305595270
Presioni (PA) 200280390460560
Zhurma me silenciator (db) 4357626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS

Brushless
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30

Fikje me vonese

DOUBLE ASPIRATION

Double extraction is derived from the overlapping of two glasses in vertical hoods, ensuring greater hood effectiveness.

FILTER ALARM

Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

PERIMETER ASPIRATION

Reduces the perceived sound by 25%.

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0157.354 REMOTE CONTROL ACTIVE FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB
112.0252.439 COCKTAIL RECYCLING KIT WH
112.0252.442 COCKTAIL RECYCLING KIT BK
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX
A+
Etiketa e energjise

Klasi energjise A+

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.169
Pershkrimi BLACK TIE BRS WH A80
Materialet White
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 200390500620700
Fuqia (Watt) 10305595270
Presioni (PA) 200280390460560
Zhurma me silenciator (db) 4357626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS

Brushless
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30

Fikje me vonese

DOUBLE ASPIRATION

Double extraction is derived from the overlapping of two glasses in vertical hoods, ensuring greater hood effectiveness.

FILTER ALARM

Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

PERIMETER ASPIRATION

Reduces the perceived sound by 25%.

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0157.354 REMOTE CONTROL ACTIVE FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB
112.0252.439 COCKTAIL RECYCLING KIT WH
112.0252.442 COCKTAIL RECYCLING KIT BK
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX
A+
Etiketa e energjise

Klasi energjise A+

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem