• farm
  • farm

FARM

Forma tradicionale për kuzhina bashkëkohore

Linjat e këndshme të këtij aspiratori janë dizenjuar për tu përshtatur me shijet personale dhe për të ringjallur në kujtesë atmosferat e ngrohta të së kaluarës, projektuar për të kombinuar traditën me modernitetin dhe elegancën me praktikalitetin.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.164
Pershkrimi FARM 90 WHITE SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 90
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230310400
Fuqia (Watt) 6590125
Presioni (PA) 130160180
Zhurma me silenciator (db) 516166
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Cmontim I Lehte
lejon cmontim te shpejte te grupit te aspirimit

Shperndares HiLo
performance e larte per nivele te uleta zhurme

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem