• gemma

GEMMA

Stil dhe komoditet për dekorin tuaj

Karakterizuar nga forma e tij e pagabueshme në formë “T-je” të kthyer, përshatet me çdo ambjent kuzhine, në linjë me trendet më të fundit gjithashtu dhe falë materialeve të përdorura.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0184.794
Pershkrimi GEMMA PB X A60
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 60
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 210285370
Fuqia (Watt) 7090125
Presioni (PA) 130160170
Zhurma me silenciator (db) 525963
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Kubi I Thjeshte
ben pershtatjen e aspiratorit me te lehte

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.286 KIT SILENT KIT(RECT.CHIMNEY)FB
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0184.795
Pershkrimi GEMMA PB X A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 90
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 210285370
Fuqia (Watt) 7090125
Presioni (PA) 130160170
Zhurma me silenciator (db) 525963
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Kubi I Thjeshte
ben pershtatjen e aspiratorit me te lehte

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.286 KIT SILENT KIT(RECT.CHIMNEY)FB
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0187.361
Pershkrimi GEMMA PB X A120
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen S1000
Filtri aluminium
Gjeresia 120
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 210285370
Zhurma me silenciator (db) 525963
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Kubi I Thjeshte
ben pershtatjen e aspiratorit me te lehte

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.286 KIT SILENT KIT(RECT.CHIMNEY)FB
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.631 KIT HFH FILTER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem