• LOOK ISOLA

LOOK ISOLA

Lightness and energy saving.

The lightness and rigor of its forms in stainless steel and glass, the LED lights and EVO touch controls make this hood strong, functional and elegant. Possibility to install the HFH Kit for maximum effectiveness.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.176
Pershkrimi LOOK ISOLA BRS X/V A90
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 200400510620680
Fuqia (Watt) 10305595270
Presioni (PA) 420425470520550
Zhurma me silenciator (db) 4054616569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS

Brushless
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30

Fikje me vonese

FILTER ALARM

Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.354 REMOTE CONTROL ACTIVE FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
A+
Etiketa e energjise

Klasi energjise A+

Kategoria e produktit
Ishull
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem