• LUXIA
  • LUXIA
  • LUXIA
  • LUXIA

LUXIA

Projeksione gjeometrike luksoze që ndriçojnë kuzhinën

Luxia është një xhevahir në linjën e aspiratorëve me llamba: i shndritshëm dhe i lartë, shfaq një dizajn të ndërlikuar i cili kombinohet me inoksin dhe qelqin, duke reflektuar dhe përforcuar dritën, për një efekt vërtet vezullues.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.235
Pershkrimi LUXIA (SET)
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 520
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 230345450520
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360450480500
Zhurma me silenciator (db) 49606568
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION

The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30

Fikje me vonese

ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

PERIMETER ASPIRATION

Reduces the perceived sound by 25%.

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

UP & DOWN

It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.

Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.136 KIT 6 HALOGEN LAMPS 33W G9
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

C

Etiketa e energjise

Klasi energjise C

Kategoria e produktit
Ishull larte & poshte
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem