• LYBRA
  • LYBRA
  • LYBRA
  • LYBRA
  • LYBRA

LYBRA

ASPIRATOR KUBIK PREJ QELQI DHE ÇELIKU

Dizajni minimalist i aspiratorit Lybra, kryesisht ndërtuar prej qelqi, ndriçon linjat dhe strukturën e pajisjes, duke e bërë diskrete dhe ultra funksionale. Forma katrore lejon aspiratorin të vendoset në mënyrë harmonike në çdo kuzhinë, duke krijuar vazhdimësi me mobiljet.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.507
Pershkrimi LYBRA
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led LV 2700K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 409
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 270340430620
Fuqia (Watt) 120150190270
Presioni (PA) 400460530560
Zhurma me silenciator (db) 52586471
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION

The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30

Fikje me vonese

ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

PERIMETER ASPIRATION

Reduces the perceived sound by 25%.

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

UP & DOWN

It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.

Aksesorët
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

B

Etiketa e energjise

Klasi energjise B

Kategoria e produktit
Ishull larte & poshte
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem