• MIRROR
  • MIRROR
  • MIRROR
  • MIRROR
  • MIRROR

MIRROR

E bukura e dheut

Forma elegante e Mirror siç është krijuar në përputhje me funksionin, thekson tiparin e tij ergonomik dhe lehtësinë në përdorim. Forma shik e lë pjanurën e gatimit të lirë nga aspiratori i madh dhe kontrollet e reja me prekje ofrojnë funksionalitet mjaft lehtë. Me një prekje të lehtë gishti ju mund të hapni në mënyrë elektronike panelin e sipërm në mënyrë të tillë që të gjitha llojet e aromave të pakëndshme të dalin në mënyrë efektive dhe të pazhurmshme. Duke e fikur, ju do të krijoni dizajnin e mrekullueshëm elegant dhe unik. E gjithë kuzhina do të reflektohet tek aspiratori Mirror.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.528
Pershkrimi MIRROR WH BRS X/V A80 LOGIC
Materialet White
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led LV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 12348REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 220280365420645880
Fuqia (Watt) 10152535105270
Presioni (PA) 410425430435510610
Zhurma me silenciator (db) 414653566773
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS

Brushless
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30

Fikje me vonese

FILTER ALARM

Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

LIGHT DIMMER

Drite e zbehte

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

A

Etiketa e energjise

Klasi energjise A

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.527
Pershkrimi MIRROR BK BRS X/V A90 LOGIC
Materialet Black
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led LV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 12348REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 220280365420645880
Fuqia (Watt) 10152535105270
Presioni (PA) 410425430435510610
Zhurma me silenciator (db) 414653566773
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS

Brushless
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30

Fikje me vonese

FILTER ALARM

Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

LIGHT DIMMER

Drite e zbehte

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

A

Etiketa e energjise

Klasi energjise A

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.526
Pershkrimi MIRROR BK BRS X/V A80 LOGIC
Materialet Black
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led LV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 12348REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 220280365420645880
Fuqia (Watt) 10152535105270
Presioni (PA) 410425430435510610
Zhurma me silenciator (db) 414653566773
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS

Brushless
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30

Fikje me vonese

FILTER ALARM

Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

LIGHT DIMMER

Drite e zbehte

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

A

Etiketa e energjise

Klasi energjise A

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem