• nest
  • nest
  • nest
  • nest

NEST

Një përqëndrim i dritës natyrale

Një dizajn origjinal dhe unik, aspiratori Nest reflekton formën tipike të një foleje zogjsh: trupi është formuar nga llampa që është e gjitha prej qelqi, e cila kur kthehet përmban aspiratorin thithës, që amplifikon dhe reflekton dritën.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.234
Pershkrimi NEST (SET)
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Ndricimi Led S1000
Filtri aluminium
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Fikje me vonese

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

Pult

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.136 KIT 6 HALOGEN LAMPS 33W G9
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

Aspiratore te ngjashem