• PAREO
  • PAREO
  • PAREO
  • PAREO
  • PAREO

PAREO

SHTRESË E LËMUAR ÇELIKU QË MBËSHTJELL TRUPIN E ASPIRATORIT

Pas përdorimit, kombinimi tërheqës i linjave dhe formave gjeometrike mblidhet sërish përreth motorit, duke liruar hapësirën mbi pjanurë. I zbutur nga ndriçimi harmonik i 4 dritave LED, Pareo dallon në kuzhinë si një skulpturë futuristike.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.508
Pershkrimi PAREO
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 500
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 230345450520
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360450480500
Zhurma me silenciator (db) 49606568
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION

The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30

Fikje me vonese

ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

PERIMETER ASPIRATION

Reduces the perceived sound by 25%.

REMOTE CONTROL

Pult

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

UP & DOWN

It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.

C

Etiketa e energjise

Klasi energjise C

Kategoria e produktit
Ishull larte & poshte
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem