• PRETTY ACT

PRETTY ACT

Aspirator ultra silencioz falë teknologjisë Sil-K ACT

Falë zgjidhjes teknologjike novative Pretty redukton me 13 decibel nivelin e zhurmës krahasuar me një model që nuk është pajisur me Silk Act. Sapo është regjistruar zhurma e prodhuar direkt në burimin e saj, Silk Act krijon një valë tingulli të formës së kundërt që anullon origjinalen dhe në këtë mënyrë eleminon perceptimin e zhurmës. Për më tepër, një ndryshim i frekuencës akustike në tone më të ulta e bën zhurmën e perceptuar më pak të besdisshme.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.175
Pershkrimi PRETTY ACT EG8 X A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led LV 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 270390540640
Fuqia (Watt) 165215250270
Presioni (PA) 450490510530
Zhurma me silenciator (db) 40495558
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
COMFORT LIGHT

Ndricim miresjelljeje
Me shtypjen e vetem nje butoni, intesiteti drites se aspiratorit ulet.

DELAY 30

Fikje me vonese

ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

FILTER ALARM

Alarm per ngopjen e filtrit

HFH

HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

HOUR 24

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE CONTROL

Pult

SIL-K ACT

SIL-K ACT
Redukton fuqine e zhumes se aspiratorit me 13 decibela

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.354 REMOTE CONTROL ACTIVE FABER
112.0327.631 KIT HFH FILTER

B

Etiketa e energjise

Klasi energjise B

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem