• ranch
  • ranch
  • ranch
  • ranch
  • ranch
  • ranch
  • ranch
  • ranch

RANCH

Sharmi i përjetshëm i stilit country

Linjat e këndshme të këtij aspiratori janë dizenjuar për tu përshtatur me shijet personale dhe për të ringjallur në kujtesë atmosferat e ngrohta të së kaluarës, projektuar për të kombinuar traditën me modernitetin dhe elegancën me praktikalitetin. Aspiratori është i pajisur me teknologji që sigurojnë efikasitetin në thithjen e tymrave dhe niveleve të ulta të zhurmës.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.154
Pershkrimi RANCH 60 WHITE SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 60
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 265335410
Zhurma me silenciator (db) 495461
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.155
Pershkrimi RANCH 60 SPATOLATO SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 60
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 265335410
Zhurma me silenciator (db) 495461
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.156
Pershkrimi RANCH 90 WHITE SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 90
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 265335410
Zhurma me silenciator (db) 495461
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.157
Pershkrimi RANCH 90 SPATOLATO SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 90
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 265335410
Zhurma me silenciator (db) 495461
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.158
Pershkrimi RANCH 120 BIANCO SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 120
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 265335410
Zhurma me silenciator (db) 495461
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Cmontim I Lehte
lejon cmontim te shpejte te grupit te aspirimit

Shperndares HiLo
performance e larte per nivele te uleta zhurme

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem