• TRATTO ISOLA/SP

TRATTO ISOLA/SP

Transparencë e butë

Me dizajnin e tij të butë dhe elegant që nxjerr në pah një linjë moderne me një përmbajtje të konsiderueshme estetike ky aspirator kombinon xhamin e fortësuar dhe inoksin për të krijuar një efekt të përgjithshëm ndriçimi dhe teknologjie të lartë.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.074
Pershkrimi TRATTO ISOLA/SP EG8 X/V A90
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 255395540650
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360450480500
Zhurma me silenciator (db) 45566369
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT

Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER

Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0037.324 N9 KIT 1 C.F. 267X237 NEUTRAL
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.268 KIT UPPER CHIMNEY EXT.ISOLA X H700 N.6L
112.0157.286 KIT SILENT KIT(RECT.CHIMNEY)FB
112.0157.288 KIT 1 LABYRINT FILTER FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

C

Etiketa e energjise

Klasi energjise C

Kategoria e produktit
Ishull
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem