• vanilla
  • vanilla
  • vanilla
  • vanilla

VANILLA

Pastërti në aspiratorin e kuzhinës

Vija të buta që evokojnë imazhe të dunave të shkretëtirës janë dizenjuar në sipërfaqjen e jashtme të xhamit të bardhë të aspiratorit Vanilla, i cili është një aspirator me dritë thithëse, me funksione të vendosura brenda llampës që formon trupin e qartë të vetë pajisjes, duke krijuar një pamje klasike dhe të rafinuar.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.149
Pershkrimi VANILLA (SET)
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Ndricimi Led S1000
Filtri aluminium
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Fikje me vonese

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

Pult

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.137 KIT 6 LAMPS LOW CONSUMPT 9W G9
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

Aspiratore te ngjashem