• vulcano
  • vulcano

VULCANO

Shpirti i stilit country me zemër teknologjike

Linjat tipike country dhe materialet e përshtatshme për kuzhinat e fshatit, fshehin një zemër teknologjike.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0061.873
Pershkrimi VULCANO WB A120 SX SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 120
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 255320400
Zhurma me silenciator (db) 556268
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike
Te dhenat teknike
Kodi 110.0061.965
Pershkrimi VULCANO WB A90 SX SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia 90
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 255320400
Zhurma me silenciator (db) 556268
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER

E

Etiketa e energjise

Klasi energjise E

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem