• zoom
  • zoom
  • zoom

ZOOM

Sa më pak aq më mirë

Zoom është aspirator me llampë bazuar në dizajnin esencial: nuk ka një kapak të jashtëm dhe është i gjithi një trup inoksi, që kur është e nevojshme zbret poshtë mbi pjanurën e gatimit, në mënyrë efikase dhe të drejtpërdrejtë duke mundësuar ndriçimin e kërkuar. Mund të montohet në tavan dhe të ulet poshtë kur duhet të përdoret gjatë gatimit.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.233
Pershkrimi ZOOM
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Ndricimi Led S1000
Filtri aluminium
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 230345450520
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360450480500
Zhurma me silenciator (db) 49606568
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

Fikje me vonese

Energy diffuser
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

Pult

Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 KIT 2 C.F. D196 H37 LONG LASTING FB

C

Etiketa e energjise

Klasi energjise C

Kategoria e produktit
Ishull larte & poshte
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem