FABER NUDI ELEGANTNA REŠENJA

KROZ TEHNOLOŠKU INOVACIJU

I SUŠTINU DIZAJNA

Tehnologija

Tehnologija Silk Act, prva, prava inovacija koja ima za cilj da aktivno smanji nivo buke jednog kućnog, električnog uređaja, registruje frekvenciju-ospeg i stvara dodatni talas koji poništava izvorni talas i smanjuje mu stepen buke za 13 dBA- SILK ACT: ACTIVE NOISE REDUCTION
Tehnologija HFH predstavlja ekskluzivan sistem za filtriranje Faber, sa dugotrajnim i viskim učinkom, gde efikasnost iznosi čak 95%. HFH sistem se lako uklanja i može se prati u mašini za sudove- HFH: HIGHLY EFFECTIVE ACTIVE CARBON FILTERING SYSTEM
Tehnologija Pro Tech je sigurnosni sistem koji nadgleda kuhinji radni deo i emituje zvučni signal, u slučaju povišenih temperatura i/ili eventualnog curenja vode. Pro Tech štiti decu tako što isključuje električnu ploču i rernu- PROTECH: TOTAL SAFETY SYSTEM
Visokoefikasna aspiracija i osvetljenost zahvaljujući motoru bez četkica i tehnologiji Ledlight. Omogućavaju značajnu energetsku uštedu uz smanjenje emisije CO2- ENERGY SAVING WITH THE BRUSHLESS MOTOR AND THE LEDLIGHT TECHNOLOGY

Tehnologije
Video

Energy Saving

Zašto Faber

Tehnologija Faber, primenjena na kućišta aspiratora, na najbolji mogući način, obezbeđuje inovativnost i slobodu življenja u Vašoj kući.

silk act
PROTECH
HFH
ENERGY SAVING

Dizajn

Naš dizajn je veran principu američkog arhitekte
Luisa Henrija Salivana (Louis Henry Sullivan) : „Forma prati funkciju“.

Po tom principu mi stvaramo aspiratore koji odgovaraju vašim trenutnim potrebama, kako praktičnim tako i estetskim.
Po tom principu mi se uklapamo u moderan dizajn.

Aspirator je bio poslednji među kućnim aparatima koji se mogao pohvaliti svojim dizajnom: bez lažnih tvrdnji, bili smo prvi koji su uneli inovaciju i uložili u industrijski razvoj odvoda aspiratora kao i u estetska rešenja koja su postavila standarde u ovoj oblasti. Mi projektujemo naše modele znajući da aspirator ima jak vizuelni uticaj u kuhinji. Jačanjem i usklađivanjem njegovih linija, aspirator se prolagođava a da, pri tom, ne gubi svoj jedinstveni stil. Estetsku vrednost je teško odrediti ali je, svakako, važna za Vaš izbor. Naš odgovor za Vaš ukusu može se videti u našoj širokoj ponudi, tako da možete sami oblikovati svoj stil kuhinje.Give value to your choice, choose Faber. Faber stil je prisutan u svakom našem modelu, ali njegov najveći odraz vidi se u dekorativnim kućištima.

Dajte vrednost Vašem izboru. Izaberite Faber.

Garancije i sertifikati

Svi Faber proizvodi imaju 2 godine kompletne garancije (Evropske zemlje).

Vaš aspirator je obezbeđen garancijom za bilo koji nedostatak naveden u garanciji, tokom garantnog roka.

Mi pravimo aspiratore tako da budu trajni i bezbedni. Jedan od naših glavnih ciljeva jeste da se proizvede model bez nedostataka. Iz tog razloga, slobodno nam se obratite u slučaju da su vam je potrebna garancija i podrška.

Faber aspiratori su sinonimi za kvalitet i bezbednost.

Zadovoljstvo kupaca nam je, svakako, važna stavka kao nagrada za naš uloženi trud, ali to nije dovoljno.

Faber aspiratori su sertifikovani tako da se garantuje kvalitet i bezbednost od strane vodećih instituta za sertifikaciju u Evropi i širom sveta:

IMQ
Italijanska oznaka kvaliteta, pravno priznata u Evropskoj Uniji

Nemko
Norveška oznaka kvaliteta, priznata u skandinavskim zemljama.

UL
Američka i kanadska oznaka kvaliteta

CQC
Kineska oznaka kvaliteta


Ovlašćene laboratorije

Glavna međunarodna sertifikaciona tela nagradila su Faberovu posvećenost kvalitetu i omogućila su našim laboratorijama da vrše testove kojima se proverava usaglašenost proizvoda sa najstrožim zahtevima u pogledu bezbednosti.

IMQ
Nemko
UL
CQC

Kvalitet

Faber aspiratori: iskustvo od 50 godina u ekspertizi i obradi vazduha u kuhinji.

Mi smo prvi koji su, u oblasti proizvodnje aspiratora, dobili sertifikat za kvalitet ISO9001. Svi Faberovi aspiratori su prošli proveru bezbednosti i kvaliteta rada.

Download information