SHPIKËS TË ASPIRATORËVE TË KUZHINËS

Historia e Faber – me të filloi dhe historia e aspiratorëve të kuzhinës – filloi kohë më parë në një punishte të vogël.
Që nga ajo kohë kanë kaluar disa vite. Dekada në fakt, gjatë së cilës jemi fokusuar në përmirësim të dizajnit, funksionalitetit dhe cilësisë së aspiratorëve tanë. Mesa duket kemi bërë një punë të mire pasi sot ne jemi një nga prodhuesit më të mëdhenj në botë të aspiratorëve. Faber ka qenë kompania e parë e cila ka prodhuar aspiratorë kuzhine po ashtu edhe sot vazhdojmë të jemi të parët për cilësinë dhe sasinë e prodhuar.
Në Itali,një në dy aspiratorë është Faber.

TEKNOLOGJI

Zhduk avullin nga kuzhina.

Konsum më i ulët dhe efikasitet më I lartë.

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI