Aspiratorë Country

COUNTRY ORIGJINAL

Filter Categories
Zbulo të gjitha
Country
  • THEA ISOLA - TIMELESS STYLE MEETS INNOVATIVE TECHNOLOGY.
  • THEA - STYLE IN EVERY DETAIL
  • CHLOÈ XL ISOLA - UNIQUE PERSONALITY EXPRESSED IN PERFORMANCE.
  • CHLOÈ XL - THE GREATNESS OF UNCONVENTIONAL DESIGN.
  • CHLOÈ - ESSENTIAL FORM AND FINISH
  • AGORÀ - Një aspirator me “kamare”
  • WEST ANGOLO - Forma tradicionale për kuzhina bashkëkohore
  • WEST - Forma tradicionale për kuzhina bashkëkohore

Të gjithë avantazhet e instalimit të një aspiratori country

Shumë diskutime për një ide origjinale, shumë mundësi për të projektuar një kuzhinë të thjeshtë, dizenjuar me stilin Country, por modern. Ashtu si bota e cila është në evolim edhe kreativiteti i Faber nuk ndalet asnjeherë, duke i dhënë jetë modeleve origjinale që personalizojnë ambientin, duke ju përshtatur atij me stil: nga aspiratori i parë me oxhak, te aspiratorët e kuzhines qëtë kujtojnë shijen e thjeshtë country edhe në mobiljet e vjetra por shumë chic.

Aksesorë elegant dhe garancia e aspiratorit filtrues  Faber.

Detaje të çmuara në dru, për ta bërë unike kuzhinën e stilit tradicional: seti për ushqimet me dërrasën për prerje dhe qeset për ushqimet, bashkë me raftin kombinuar me këtë linjë të aspiratorëve country nuk janë vetëm aksesorë të thjeshtë, por element që, bashkojnë shijen me estetikën dhe funksionalitetin, duke kompletuar në mënyrë të shkëlqyer ambientin.
Te aspiratorët Country, është i mundur instalimi i një kit aspirimi me komandim të jashtëm, që mundeson spostimin e motorit të aspiratorit larg kuzhinës, deri në 6 metër distancë: duke eleminuar elementin e zhurmës ju do të shijoni qetësinë që vetem stili i jetës Country te fal.

ASPIRATORË KUZHINE

ZBULO TË GJITHA

PIANURA ME INDUKSION

ZBULO TË GJITHA

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI