106/35 PLUS

Aspiratori i padukshëm

Thjeshtësi dhe shpejtësi montimi në çdo lloj mobiljeje kuzhine dhe kase që mund të hiqet sipas zgjedhjeve tuaja personale.

Te dhenat teknike
Kodi 310.0537.884
Pershkrimi 106/35 PLUS LED LG A86 FABER
Materialet Light Grey
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led MR11 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 860
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 210310420
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 140190200
Zhurma me silenciator (db) 556168
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Te dhenat teknike
Kodi 310.0537.878
Pershkrimi 106/35 PLUS LED LG A56 FABER
Materialet Light Grey
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led MR11 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 560
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 210310420
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 140190200
Zhurma me silenciator (db) 556168
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI