• 2108/45 – 106/35 PLUS
  • 2108/45 – 106/35 PLUS
  • 2108/45 – 106/35 PLUS
  • 2108/45 – 106/35 PLUS

2108/45 – 106/35 PLUS

Aspiratori i padukshëm

Thjeshtësi dhe shpejtësi montimi në çdo lloj mobiljeje kuzhine dhe kase që mund të hiqet sipas zgjedhjeve tuaja personale.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.127
Pershkrimi 106/35 PLUS LG A56
Materialet Light Grey
Numri motorreve 1
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi 2 Halogen LV MR11
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 560
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230330420
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 150200210
Zhurma me silenciator (db) 556168
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.128
Pershkrimi 106/35 PLUS LG A86
Materialet Light Grey
Numri motorreve 1
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi 2 Halogen LV MR11
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 860
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230330420
Fuqia (Watt) 70100145
Presioni (PA) 150200210
Zhurma me silenciator (db) 556168
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

Aspiratore te ngjashem