AGORÀ

Një aspirator me “kamare”

Karakteristika kryesore Agorà është një kamare në pjesën e përparme që mund të përdoret si mbajtëse për sendet, duke i dhuruar aspiratorit, në të njëjtën kohë, ndriçim dhe funksionalitet. Ndërprerjet elegante të drurit dhe korniza mbreslënëse zbukurojnë një model që është protagonist absolut i stilit country.

Te dhenat teknike
Kodi 321.0516.438
Pershkrimi AGORA' WH9016 A120 SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led HV E14 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1200
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 255320400
Fuqia (Watt) 70100125
Presioni (PA) 175210235
Zhurma me silenciator (db) 556268
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Te dhenat teknike
Kodi 321.0516.437
Pershkrimi AGORA' WH9016 A90 SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led HV E14 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 255320400
Fuqia (Watt) 70100125
Presioni (PA) 175210235
Zhurma me silenciator (db) 556268
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI