• ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA
  • ARKEA

ARKEA

NJË SFERË E NDRIÇUESHME QË ZBUKURON PJANURËN

Arkea, një sferë prej polikarbonati të bardhë me lustër çeliku, është yll i padiskutueshëm në kuzhinë, duke ofruar rehati maksimale të pjanurës dhe funksionalitet falë teknologjisë lëvizëse Faber. Shiriti Led brenda sferës ka një dritë të mrekullueshme, të plotë, ndërkohë që 4 drita Led në trup të aspiratorit ndriçojnë efektivisht pjanurën, duke ju mundësuar kursim energjie. Arkea përmban dritë ambienti LED RGB që ju lejon të zgjidhni ngjyrën tuaj të preferuar apo të kombinoni të gjitha ngjyrat në një ndriçim të vetëm vertikal.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.506
Pershkrimi ARKEA
Materialet Silver Leaf
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Fuqia (Watt) 135170215250
Zhurma me silenciator (db) 49606568
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
COMFORT LIGHT
Ndricim miresjelljeje
Me shtypjen e vetem nje butoni, intesiteti drites se aspiratorit ulet.
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE CONTROL
Pult
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

Aspiratore te ngjashem