BIOS

ASPIRATORI I RI EXTRA-SMALL ME SISTEMIN EKSKLUZIV TË FILTRIMIT HFH

Me stil rinor dhe origjinal, aspiratori extra small Bios përshtatet më së miri në kuzhinat më të vogla ashtu si edhe në hapësirat më të mëdha të banimit, pa kaluar asnjëherë pa u vënë re. Me një diametër vetëm prej 32 cm, ky aspirator i vogël cilindrik ofron shumë avantazhe teknologjike, duke filluar me filtrat e tij të rinj HFH (High Filtering Hood), që garantojnë një qarkullim tepër efikas të ajrit dhe kursim të konsiderueshëm energjie.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.502
Pershkrimi BIOS EG6 X F32
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 320
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Fuqia (Watt) 90105125140
Zhurma me silenciator (db) 53616567
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0327.631 KIT HFH FILTER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.501
Pershkrimi BIOS EG6 WH F32
Materialet White
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 320
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Fuqia (Watt) 90105125140
Zhurma me silenciator (db) 53616567
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0327.631 KIT HFH FILTER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.500
Pershkrimi BIOS EG6 RD/XS F32
Materialet Ruby Red
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 320
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Fuqia (Watt) 90105125140
Zhurma me silenciator (db) 53616567
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0327.631 KIT HFH FILTER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.499
Pershkrimi BIOS EG6 BK/XS F32
Materialet Black lux
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 320
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Fuqia (Watt) 90105125140
Zhurma me silenciator (db) 53616567
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

HFH
HFH
Filter me performance te larte qe permireson eleminimin e aromave (95%)

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0327.631 KIT HFH FILTER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI