BLACK TIE

ASPIRATORI EKOLOGJIK

I sofistikuar, i lehtë dhe shumë i fuqishëm, i aftë për të kombinuar fuqi të madhe dhe kursime fantastike energjie. Nëpërmjet performancës së motorit të ri pa furçë, aspiratori arrin një reduktim të përgjithshëm të konsumit (kW/h) prej 85% në shpejtësi mesatare dhe të ulta dhe 35% në shpejtësi të larta. Nxjerrja perimetrike dhe mundësia e hapjes së panelit frontal për të rritur sasinë e tymit të thithur, e bëjnë aspiratorin edhe më efektiv.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.170
Pershkrimi BLACK TIE BRS BK A80
Materialet Stainless Steel/Black Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 200390500620700
Fuqia (Watt) 10305595270
Presioni (PA) 200280390460560
Zhurma me silenciator (db) 4357626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30
Fikje me vonese

DOUBLE ASPIRATION
Double extraction is derived from the overlapping of two glasses in vertical hoods, ensuring greater hood effectiveness.

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

REAR OUTLET
The rear air outlet allows fumes to be channelled to the rear instead of upwards. This eliminates the need for an upper duct, freeing up useful space above the hood.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0252.439 COCKTAIL RECYCLING KIT WH
112.0252.442 COCKTAIL RECYCLING KIT BK
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX
112.0615.733 REMOTE CONTROL FABER 2020 BT+IR
Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.169
Pershkrimi BLACK TIE BRS WH A80
Materialet Stainless Steel/White Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 200390500620700
Fuqia (Watt) 10305595270
Presioni (PA) 200280390460560
Zhurma me silenciator (db) 4357626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30
Fikje me vonese

DOUBLE ASPIRATION
Double extraction is derived from the overlapping of two glasses in vertical hoods, ensuring greater hood effectiveness.

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

REAR OUTLET
The rear air outlet allows fumes to be channelled to the rear instead of upwards. This eliminates the need for an upper duct, freeing up useful space above the hood.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0252.439 COCKTAIL RECYCLING KIT WH
112.0252.442 COCKTAIL RECYCLING KIT BK
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX
112.0615.733 REMOTE CONTROL FABER 2020 BT+IR

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI