CYLINDRA GLOSS PLUS

Klasicizëm teknologjik

Dizajn i thjeshtë dhe i rafinuar për një aspirator me përmbajtje të lartë teknologjike ku forma tradicionale cilindrike bëhet protagoniste për kuzhinat trendi, por duke qënë njëkohësisht e përshtatshme për çdo stil.

Te dhenat teknike
Kodi 335.0492.565
Pershkrimi CYLINDRA PLUS WH GLOSS A37
Materialet Pearled White
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 6 Led Spot 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 370
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 290410570680
Fuqia (Watt) 190230255270
Presioni (PA) 410470520530
Zhurma me silenciator (db) 51596669
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

MICRO LED
At last! A pleasant, natural light (4100°K) that shows things in their true colours. Faber's new Micro LED spots blend stylishly into the hood and provide bright light for excellent visibility over the entire cooking area. They consume less energy too!

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

REAR OUTLET
The rear air outlet allows fumes to be channelled to the rear instead of upwards. This eliminates the need for an upper duct, freeing up useful space above the hood.

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0615.733 REMOTE CONTROL FABER 2020 BT+IR

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI