CYLINDRA ISOLA

Klasicizëm teknologjik

Dizajn i thjeshtë dhe i rafinuar për një aspirator me përmbajtje të lartë teknologjike ku forma tradicionale cilindrike bëhet protagoniste për kuzhinat trendi duke qënë në të njëjtën kohë e përshtatshme për çdo stil.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0332.308
Pershkrimi CYLINDRA IS./4 EV8 X A37
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1000 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 370
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300460590650
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 350450480490
Zhurma me silenciator (db) 56626871
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
NEW REMOTE CONTROL OPTIONAL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.267 KIT CHIMNEY+EXTENSION D370 F990 10L
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0615.733 REMOTE CONTROL FABER 2020 BT+IR

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI