CYLINDRA

Klasicizëm teknologjik

Dizajn i thjeshtë dhe i rafinuar për një aspirator me përmbajtje të lartë teknologjike ku forma tradicionale cilindrike bëhet protagoniste për kuzhinat trendi, por duke qënë njëkohësisht e përshtatshme për çdo stil.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0332.307
Pershkrimi CYLINDRA/2 EV8 2EL XH890
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1000 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 370
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300460600660
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330420470500
Zhurma me silenciator (db) 52606770
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

REAR OUTLET
The rear air outlet allows fumes to be channelled to the rear instead of upwards. This eliminates the need for an upper duct, freeing up useful space above the hood.

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0615.733 REMOTE CONTROL FABER 2020 BT+IR

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI