FABULA PLUS

FABULA, NXJERRJA E AJRIT NUK ËSHTË MË ILUZION

Me një njësi të brendshme të integruar në aspirator me një motor që kontrollon rritjen dhe uljen e panelit horizontal të vendosur për thithjen e ajrit, Fabula tregon vetëm pjesën e tij më të lehtë dhe të zhdërvjellët. Kur aspiratori është në pozicionin e fikur, paneli zhduket, duke treguar panelin me Kontrolle me Prekje në panelin e hollë prej xhami, që krijon një sipërfaqje homogjene me vatrat. Një shirit LED ndriçon sipërfaqjen e gatimit, duke krijuar një cep jashtëzakonisht funksional dhe të rehatshëm.

Te dhenat teknike
Kodi 340.0492.567
Pershkrimi FABULA EVO+WH A90
Materialet White/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 1 Led LV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 160290350430700
Fuqia (Watt) 55120155210270
Presioni (PA) 100390460540560
Zhurma me silenciator (db) 4053546070
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
DELAY 30
Fikje me vonese
EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
NEW REMOTE CONTROL
Pult
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0261.258 F12 KIT 2 C.F. FABULA
112.0327.008 KIT REMOTE BLOWER FABULA
112.0437.743 KIT CHIMNEY THALIA BK MATT
112.0470.541 RECTANGULAR DUCTING RECYCLING KIT
112.0490.249 KIT REAR AIR OUTLET CHLOE' OLD METAL FB
112.0490.250 KIT REAR AIR OUTLET CHLOE' OLD COPPER FB
112.0490.261 KIT REAR AIR OUTLET CHLOE' CAST IRON FB
112.0490.262 KIT REAR AIR OUTLET CHLOE' OLD BRASS FB
112.0490.263 KIT REAR AIR OUTLET CHLOE' DG MATT FB
112.0490.264 KIT REAR AIR OUTLET CHLOE' CG MATT FB
112.0540.043 REMOTE CONTR.IR 6 TOUCH SQUARCLE FABER
Te dhenat teknike
Kodi 340.0492.566
Pershkrimi FABULA EVO+BK A90
Materialet Black/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 1 Led LV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 160290350430700
Fuqia (Watt) 55120155210270
Presioni (PA) 100390460540560
Zhurma me silenciator (db) 4053546070
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
DELAY 30
Fikje me vonese
EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
NEW REMOTE CONTROL
Pult
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0261.258 F12 KIT 2 C.F. FABULA
112.0327.008 KIT REMOTE BLOWER FABULA
112.0470.541 RECTANGULAR DUCTING RECYCLING KIT
112.0540.043 REMOTE CONTR.IR 6 TOUCH SQUARCLE FABER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI