• FABULA
  • FABULA
  • FABULA
  • FABULA

FABULA

FABULA, NXJERRJA E AJRIT NUK ËSHTË MË ILUZION

Me një njësi të brendshme të integruar në aspirator me një motor që kontrollon rritjen dhe uljen e panelit horizontal të vendosur për thithjen e ajrit, Fabula tregon vetëm pjesën e tij më të lehtë dhe të zhdërvjellët. Kur aspiratori është në pozicionin e fikur, paneli zhduket, duke treguar panelin me Kontrolle me Prekje në panelin e hollë prej xhami, që krijon një sipërfaqje homogjene me vatrat. Një shirit LED ndriçon sipërfaqjen e gatimit, duke krijuar një cep jashtëzakonisht funksional dhe të rehatshëm.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.505
Pershkrimi FABULA BK
Materialet Stainless Steel/Black Glass
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 1 Led LV 2700K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 220380450530710
Fuqia (Watt) 70130160190275
Presioni (PA) 170360390430480
Zhurma me silenciator (db) 4657616570
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
DELAY 30
Fikje me vonese
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
REMOTE CONTROL
Pult
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0261.258 F12 KIT 2 C.F. FABULA
112.0327.008 KIT REMOTE BLOWER FABULA
112.0540.043 REMOTE CONTR.IR 6 TOUCH SQUARCLE FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0314.598
Pershkrimi FABULA WH
Materialet Stainless Steel/White Glass
Numri motorreve 1
Controls TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 1 Led LV 2700K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 220380450530710
Fuqia (Watt) 70130160190275
Presioni (PA) 170360390430480
Zhurma me silenciator (db) 4657616570
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
DELAY 30
Fikje me vonese
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
REMOTE CONTROL
Pult
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0261.258 F12 KIT 2 C.F. FABULA
112.0327.008 KIT REMOTE BLOWER FABULA
112.0540.043 REMOTE CONTR.IR 6 TOUCH SQUARCLE FABER

Aspiratore te ngjashem