• FARM
  • FARM

FARM

Forma tradicionale për kuzhina bashkëkohore

Linjat e këndshme të këtij aspiratori janë dizenjuar për tu përshtatur me shijet personale dhe për të ringjallur në kujtesë atmosferat e ngrohta të së kaluarës, projektuar për të kombinuar traditën me modernitetin dhe elegancën me praktikalitetin.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.164
Pershkrimi FARM 90 BIANCO SC
Materialet White
Numri motorreve 1
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 230310400
Fuqia (Watt) 6590125
Presioni (PA) 130160180
Zhurma me silenciator (db) 516166
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

Aspiratore te ngjashem