FLEXA HIP

Efiçencë në funksionim

Aspirator i integruar me mekanizëm lëvizës dizenjuar për të plotësuar kërkesat në rritje për funksionalitetin dhe efektivitetin. Helika e thithjes së dyfishtë siguron performancë të shkëlqyer, nivel zhurme të ulët dhe konsum jashtëzakonisht të ulët. Tre kontrolle elektromekanikë shpejtësie me kapacitetin maksimal të thithjes prej 300 m3 / orë. I disponueshëm në të bardhë dhe në të zezë.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0261.456
Pershkrimi FLEXA HIP AM/X A60
Materialet Metal Aluminium/SS Handle
Numri motorreve 1
Kontrolli PCB
Ndricimi 2 Led HV E14 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 220320420
Fuqia (Watt) 90105140
Presioni (PA) 180200220
Zhurma me silenciator (db) 576669
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
112.0544.470 KIT FLL3 CONF.2 C.A. LONG LASTING

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI