• FLEXA
  • FLEXA
  • FLEXA
  • FLEXA
  • FLEXA
  • FLEXA
  • FLEXA
  • FLEXA
  • FLEXA

FLEXA

Efiçencë në funksionim

Aspirator i integruar me mekanizëm lëvizës dizenjuar për të plotësuar kërkesat në rritje për funksionalitetin dhe efektivitetin. Helika e thithjes së dyfishtë siguron performancë të shkëlqyer, nivel zhurme të ulët dhe konsum jashtëzakonisht të ulët. Tre kontrolle elektromekanikë shpejtësie me kapacitetin maksimal të thithjes prej 300 m3 / orë. I disponueshëm në të bardhë dhe në të zezë.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0294.082
Pershkrimi FLEXA GLASS M6 W A60 FB EXP
Materialet White/Glass Handle
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 175220270
Fuqia (Watt) 80100125
Presioni (PA) 150160170
Zhurma me silenciator (db) 515661
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0294.084
Pershkrimi FLEXA GLASS M6 BK A60 FB EXP
Materialet Black/Glass Handle
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 175220270
Fuqia (Watt) 80100125
Presioni (PA) 150160170
Zhurma me silenciator (db) 515661
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0262.268
Pershkrimi FLEXA VITRO W A60 FB EXP
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 175220270
Fuqia (Watt) 80100125
Presioni (PA) 150160170
Zhurma me silenciator (db) 515661
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0262.270
Pershkrimi FLEXA VITRO W/X A60 FB EXP
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Halogen HV
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 175220270
Fuqia (Watt) 80100125
Presioni (PA) 150160170
Zhurma me silenciator (db) 515661
Te dhenat teknike
Kodi 110.0261.456
Pershkrimi FLEXA HIP AM/X A60 FB EXP
Materialet Metal Aluminium/SS Handle
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 220320420
Fuqia (Watt) 90105140
Presioni (PA) 180200220
Zhurma me silenciator (db) 576669
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0261.457
Pershkrimi FLEXA HIP W A50 FB EXP
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 500
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 220320420
Fuqia (Watt) 90105140
Presioni (PA) 180200220
Zhurma me silenciator (db) 576669
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0261.458
Pershkrimi FLEXA HIP W A60 FB EXP
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 220320420
Fuqia (Watt) 90105140
Presioni (PA) 180200220
Zhurma me silenciator (db) 576669
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0260.729
Pershkrimi FLEXA K40 W A50 FB EXP
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 500
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 180250305
Fuqia (Watt) 70120145
Presioni (PA) 160170190
Zhurma me silenciator (db) 536167
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0260.821
Pershkrimi FLEXA K40 AM/X A50 FB EXP
Materialet Metal Aluminium/SS Handle
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 500
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 180250305
Fuqia (Watt) 70120145
Presioni (PA) 160170190
Zhurma me silenciator (db) 536167
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0261.455
Pershkrimi FLEXA HIP AM/X A50 FB EXP
Materialet Metal Aluminium/SS Handle
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 500
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 220320420
Fuqia (Watt) 90105140
Presioni (PA) 180200220
Zhurma me silenciator (db) 576669
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0260.726
Pershkrimi FLEXA K40 W A60 FB EXP
Materialet White
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 180250305
Fuqia (Watt) 70120145
Presioni (PA) 160170190
Zhurma me silenciator (db) 536167
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0260.728
Pershkrimi FLEXA K40 AM/X A60 FB EXP
Materialet Metal Aluminium/SS Handle
Numri motorreve 1
Ndricimi 2 Led HV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 180250305
Fuqia (Watt) 70120145
Presioni (PA) 160170190
Zhurma me silenciator (db) 536167
Aksesorët
112.0067.944 F3 KIT 2 C.F. D155 H16 FABER

Aspiratore te ngjashem