GLOVE

Funksionalitet maksimal

Dekoruar me elegancë dhe thjeshtësi. Çelik ANTI TOUCH dhe linjat e pastra e bëjnë të përshtatshëm me të gjithë llojet e kuzhinave duke krijuar një stil krejtësisht personal.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.549
Pershkrimi GLOVE AF X A60
Materialet Anti Touch Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 275400480510
Fuqia (Watt) 90105125140
Presioni (PA) 210270290310
Zhurma me silenciator (db) 57646870
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ANTI TOUCH
Anti-Prekje Celik
Anti-shenje nga gishtat

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
REMOTE BLOWER OPTIONAL
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.548
Pershkrimi GLOVE AF X A90
Materialet Anti Touch Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 275400480510
Fuqia (Watt) 90105125140
Presioni (PA) 210270290310
Zhurma me silenciator (db) 57646870
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ANTI TOUCH
Anti-Prekje Celik
Anti-shenje nga gishtat

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
REMOTE BLOWER OPTIONAL
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI