HEAVEN 2.0 FLAT

Te dhenat teknike
Kodi 110.0428.453
Pershkrimi HEAVEN 2.0 X FLAT A120
Materialet Stainless Steel
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1200
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 480550620700
Fuqia (Watt) 6085110145
Presioni (PA) 310410520690
Zhurma me silenciator (db) 63667072
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
MINIMAL SPACE
NEW REMOTE CONTROL
Pult
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0471.608 F18-90 KIT C.F. 90 CM FABER
112.0471.609 F18-120 KIT C.F. 120 CM FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0428.452
Pershkrimi HEAVEN 2.0 X FLAT A90
Materialet Stainless Steel
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 480550620700
Fuqia (Watt) 6085110145
Presioni (PA) 310410520690
Zhurma me silenciator (db) 63667072
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
MINIMAL SPACE
NEW REMOTE CONTROL
Pult
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0471.608 F18-90 KIT C.F. 90 CM FABER
112.0471.609 F18-120 KIT C.F. 120 CM FABER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI