INCA PLUS

Një zgjedhje efikasiteti.

Estetikisht i pëlqyeshëm, kjo njësi built-in mund të vendoset te të gjithë llojet e bufeve në mur. Pamja e bukur kombinohet me efikasitetin e lartë të aspirimit dhe dimensionet kompakte, të cilat mundësojnë vendosjen e aspiratorit edhe në hapësira shumë të ngushta.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.120
Pershkrimi INCA PLUS HIP X A70
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led HV E14 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 700
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 300400600
Fuqia (Watt) 6080205
Presioni (PA) 240270340
Zhurma me silenciator (db) 566372
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.242 F4 KIT 2 C.F. 195X139 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.119
Pershkrimi INCA PLUS HIP X A52
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli Direct Connected
Ndricimi 2 Led HV E14 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 520
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 300400600
Fuqia (Watt) 6080205
Presioni (PA) 240270340
Zhurma me silenciator (db) 566372
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
Aksesorët
112.0157.242 F4 KIT 2 C.F. 195X139 FABER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI