JOLIE

MINIMALIST, I FUQISHËM DHE FUNKSIONAL.

Shprehja e efikasitetit të vërtetë në kuzhinë përcakton standardin e ri për qetësinë. Teknologjia Sil-K ACT ul ndotjen akustike me 13 decibel për t’i lejuar njerëzit të relaksohen në kuzhinë, në vendin më të preferuar në shtëpi. I gjithanshëm me një dizajn të pastër dhe të thjeshtë. Ndarja qëndrore në panel përmban kontrolle elektronike për të siguruar përdorim të lehtë dhe pastërti maksimale. LED-të inovative të kursimit të energjisë, nën strukturën vertikale të trupit ndërthurin elementët e gatimit me dritën e ngrohtë.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.938
Pershkrimi JOLIE ALMOND A80
Materialet Warm Grey/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280400480520
Fuqia (Watt) 90105130140
Presioni (PA) 210270300310
Zhurma me silenciator (db) 57636869
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

DOUBLE ASPIRATION
Double extraction is derived from the overlapping of two glasses in vertical hoods, ensuring greater hood effectiveness.

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX
Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.937
Pershkrimi JOLIE BK A80
Materialet Black/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280400480520
Fuqia (Watt) 90105130140
Presioni (PA) 210270300310
Zhurma me silenciator (db) 57636869
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

DOUBLE ASPIRATION
Double extraction is derived from the overlapping of two glasses in vertical hoods, ensuring greater hood effectiveness.

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX
Te dhenat teknike
Kodi 110.0324.936
Pershkrimi JOLIE WH A80
Materialet White/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 800
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280400480520
Fuqia (Watt) 90105130140
Presioni (PA) 210270300310
Zhurma me silenciator (db) 57636869
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

DOUBLE ASPIRATION
Double extraction is derived from the overlapping of two glasses in vertical hoods, ensuring greater hood effectiveness.

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

REMOTE BLOWER
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
112.0327.632 RECYCLING KIT INOX

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI