• KALEIDOS
  • KALEIDOS
  • KALEIDOS
  • KALEIDOS

KALEIDOS

Materiale me kontrast për krijimin e iluzioneve optike

Fortësia e inoksit dhe butësia e materialit janë sjellë bashkë në Kaleidos, për t’i dhënë jetë një dizajni vërtet unik: materiali i zi bën kontrast me pjesën e brendshme të kromuar, duke luajtur me dritën dhe duke krijuar një efekt optik të mrekullueshëm.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.237
Pershkrimi KALEIDOS (SET)
Materialet Stainless Steel/Fabric
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 520
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 230345450520
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360450480500
Zhurma me silenciator (db) 49606568
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
ENERGY DIFFUSER
reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE CONTROL
Pult
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0037.325 N8 KIT 2 C.F. D196 H37 NEUTRAL
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.137 KIT 6 LAMPS LOW CONSUMPT 9W G9
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

Aspiratore te ngjashem