• KLIMA
  • KLIMA
  • KLIMA

KLIMA

ASPIRATORI I VETËM ME KONTROLL KLIME

Një pajisje shumëfunksionale me tre funksione të ndryshme dhe të pavarura, por që plotësojnë njëri-tjetrin: funksioni tradicional i ventilimit të aspiratorit, jashtëzakonisht silencioz dhe që arrin standartet më të larta, kombinohet për herë të parë me një njësi kontrolli klime shumë të fuqishme. Prandaj Klima është i aftë të ftohë, të ngrohë dhe të pastrojë ajrin e një ambjenti deri në 40 metra katrorë në mënyrë efikase.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.086
Pershkrimi KLIMA QUAD X A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Halogen S1000
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 215330440535
Zhurma me silenciator (db) 49576367
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

D

Etiketa e energjise

Klasi energjise D

Kategoria e produktit
Mur
Shkarko Etiketen e Energjise Shkarko te dhenat e produktit Shkarko skemen teknike

Aspiratore te ngjashem