LITHOS

NGJYRA TË GUXIMSHME PËR NJË ASPIRATOR TË GJITHANSHËM DHE MODERN

As në formë kubike as në formë “T” të kthyer, Lithos është jashtëzakonisht i zhdërvjellët, jo vetëm për madhësinë. Vetëm 45 cm i gjerë, mund të përshtatet në çdo ambjent, duke u dalluar për ngjyrat e tij të spikatura, të guximshme e me shkëlqim, dhe nuancat më të fundit të ngjyrës së bardhë dhe të verdhës kremoze, në një linjë me trendet më të fundit. Zhvilluar dhe më tej duke i dhene kontrast gypit te inoksi, Lithos dallon vetveten për lustrën e kujdesshme të cepave të tij të butë, duke i dhënë një pamje absolutisht të këndshme dhe harmonike.

Te dhenat teknike
Kodi 335.0533.565
Pershkrimi LITHOS EG6 WH LED A45
Materialet Pearled White
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 450
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280440530580
Fuqia (Watt) 90105125140
Presioni (PA) 200280300320
Zhurma me silenciator (db) 54626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
Te dhenat teknike
Kodi 335.0533.564
Pershkrimi LITHOS EG6 WH MATT LED A45
Materialet White Matt
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 450
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280440530580
Fuqia (Watt) 90105125140
Presioni (PA) 200280300320
Zhurma me silenciator (db) 54626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
Te dhenat teknike
Kodi 335.0533.563
Pershkrimi LITHOS EG6 BK LED A45
Materialet Black Matt
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 450
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280440530580
Fuqia (Watt) 90105125140
Presioni (PA) 200280300320
Zhurma me silenciator (db) 54626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
Te dhenat teknike
Kodi 110.0393.916
Pershkrimi LITHOS CONCRETE
Materialet Concrete
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led S1001 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 450
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 285440535585
Fuqia (Watt) 90105125140
Presioni (PA) 200280300320
Zhurma me silenciator (db) 54626769
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.240 F8 KIT 2 C.F. D196 H37 FABER
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI