LOOK ISOLA

Ndriçim dhe kursim energjie.

Ndriçimi dhe forma rigoroze prej çeliku dhe qelqi, drita LED dhe kontrolli me prekje EVO e bëjnë këtë aspiratorë te fortë, funksional dhe elegant. Mundësi për instalim të kit-it HFH për efikasitet maksimal.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.176
Pershkrimi LOOK ISOLA BRS X/V A90
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 4 Led S1001 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 200400510620680
Fuqia (Watt) 10305595270
Presioni (PA) 420425470520550
Zhurma me silenciator (db) 4054616569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie

DELAY 30
Fikje me vonese

FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit

HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W

NEW REMOTE CONTROL
Pult

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0615.733 REMOTE CONTROL FABER 2020 BT+IR

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI