LOOK

Ndriçim dhe kursim energjie

Ndriçimi dhe forma rigoroze prej çeliku dhe qelqi, drita LED dhe kontrolli me prekje EVO e bëjnë këtë aspiratorë te fortë, funksional dhe elegant. Mundësi për instalim të kit-it HFH për efikasitet maksimal.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.172
Pershkrimi LOOK BRS X/V A90
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli TOUCH CAPACITIVE
Ndricimi 2 Led LV 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 200400510620680
Fuqia (Watt) 10305595270
Presioni (PA) 420425470520550
Zhurma me silenciator (db) 4054616569
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
BRUSHLESS
Nje motor qe te jep performance te larte dhe kursim domethenes energjie
DELAY 30
Fikje me vonese
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
NEW REMOTE CONTROL
Pult
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.252 KIT UPPER CHIMNEY ALTO X H990
112.0157.270 BACK PANEL X 60X63 P.15
112.0157.271 BACK PANEL X 90X63 P.15
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0540.043 REMOTE CONTROL 2018 FABER

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI