LYBRA PLUS

ASPIRATOR KUBIK PREJ QELQI DHE ÇELIKU

Dizajni minimalist i aspiratorit Lybra, kryesisht ndërtuar prej qelqi, ndriçon linjat dhe strukturën e pajisjes, duke e bërë diskrete dhe ultra funksionale. Forma katrore lejon aspiratorin të vendoset në mënyrë harmonike në çdo kuzhinë, duke krijuar vazhdimësi me mobiljet.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0393.250
Pershkrimi LYBRA PLUS BLACK STRIPED FABER
Materialet Black Streped
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led LV 2700K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 400
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 270340430620
Fuqia (Watt) 120150190270
Presioni (PA) 400460530560
Zhurma me silenciator (db) 52586471
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
NEW REMOTE CONTROL
Pult
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.507
Pershkrimi LYBRA PLUS
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 2 Led LV 2700K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 409
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 270340430620
Fuqia (Watt) 120150190270
Presioni (PA) 400460530560
Zhurma me silenciator (db) 52586471
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
NEW REMOTE CONTROL
Pult
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI