MAXIMA

Shpejtësi dhe efikasitet

Ky është aspiratori ideal inkaso, me lartësi të rregullueshme për këdo që kërkon një zonë gatimi diskrete por edhe elegante, pa hequr dorë nga efikasiteti.

Te dhenat teknike
Kodi 315.0534.353
Pershkrimi MAXIMA EV8 LED AM/X A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PCB
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 310490640
Fuqia (Watt) 145180250
Presioni (PA) 340450490
Zhurma me silenciator (db) 516167
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
REMOTE BLOWER OPTIONAL
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Te dhenat teknike
Kodi 315.0534.352
Pershkrimi MAXIMA EV8 LED AM/X A60
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PCB
Ndricimi 2 Led S1001 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 123
Qarkullimi (m³h) 310490640
Fuqia (Watt) 145180250
Presioni (PA) 340450490
Zhurma me silenciator (db) 516167
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
REMOTE BLOWER OPTIONAL
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI