NEST PLUS

Një përqëndrim i dritës natyrale

Një dizajn origjinal dhe unik, aspiratori Nest reflekton formën tipike të një foleje zogjsh: trupi është formuar nga llampa që është e gjitha prej qelqi, e cila kur kthehet përmban aspiratorin thithës, që amplifikon dhe reflekton dritën.

Te dhenat teknike
Kodi 345.0492.592
Pershkrimi NEST PLUS KL (SET)
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 6 ZOBS Led LV 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 300
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280410560640
Fuqia (Watt) 190230255270
Presioni (PA) 410480520530
Zhurma me silenciator (db) 52586471
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs

DELAY 30
Fikje me vonese

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut

MICRO LED
At last! A pleasant, natural light (4100°K) that shows things in their true colours. Faber's new Micro LED spots blend stylishly into the hood and provide bright light for excellent visibility over the entire cooking area. They consume less energy too!

NEW REMOTE CONTROL
Pult

PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.

SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.

UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.
Aksesorët
112.0158.127 FHP8 KIT 2 C.F. D196 H37 HIGH PERF. FB
112.0169.216 EXHAUSTING KIT F-LIGHT
112.0185.278 FLL8 2 C.A.LONG L.D196 H37 (FILTER1LL)FB
112.0505.117 KIT 6 LED G9 2,5W 4000K

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI