• OMNIA
  • OMNIA
  • OMNIA

OMNIA

Stil i vyer

Stil dhe vlerë kombinuar në këtë aspirator gjysmë të integruar me zonë të gjerë thithjeje falë filtrave të sistemuar në xhamin kundër diellit. Shinat e rrëshkitshme e bëjnë hapjen dhe mbylljen jashtëzakonisht të lehtë dhe e mbajnë xhamin kundër diellit të shkrihet në mënyrë perfekte me aspiratorin.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.122
Pershkrimi OMNIA LG/X A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 2
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi 2 Led HV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 1234
Qarkullimi (m³h) 270375430480
Fuqia (Watt) 130190235276
Presioni (PA) 180240260285
Zhurma me silenciator (db) 53606367
Aksesorët
112.0157.241 F2 KIT 2 C.F. 155X225 FABER
Te dhenat teknike
Kodi 110.0157.121
Pershkrimi OMNIA LG/X A60
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 2
Controls ELECTROMECHANICAL SLIDER
Ndricimi 2 Led HV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 600
Perforcimi
Shpejtësia 1234
Qarkullimi (m³h) 270375430480
Fuqia (Watt) 130190235276
Presioni (PA) 180240260285
Zhurma me silenciator (db) 53606367
Aksesorët
112.0157.241 F2 KIT 2 C.F. 155X225 FABER

Aspiratore te ngjashem