• PAREO
  • PAREO
  • PAREO
  • PAREO
  • PAREO

PAREO

SHTRESË E LËMUAR ÇELIKU QË MBËSHTJELL TRUPIN E ASPIRATORIT

Pas përdorimit, kombinimi tërheqës i linjave dhe formave gjeometrike mblidhet sërish përreth motorit, duke liruar hapësirën mbi pjanurë. I zbutur nga ndriçimi harmonik i 4 dritave LED, Pareo dallon në kuzhinë si një skulpturë futuristike.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0255.508
Pershkrimi PAREO
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 500
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 230345450520
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360450480500
Zhurma me silenciator (db) 49606568
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
CONNECTION
The hood is linked to the hob due to its controls integrated in the Faber hobs
DELAY 30
Fikje me vonese
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
PERIMETER ASPIRATION
Reduces the perceived sound by 25%.
REMOTE CONTROL
Pult
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
UP & DOWN
It offers maximum comfort and practicality in the kitchen: operated by remote control the hood gently lowers onto the hob increasing its efficiency.

Aspiratore te ngjashem