PREMIO ANGOLO/SP

Teknologji me stil

Falë kombinimit të çelikut dhe xhamit të fortësuar, ky aspirator i qartë dhe modern, transmeton një sens të jashtëzakonshëm elegance dhe ndriçimi. Dy materiale plot karakter, një zgjidhje ideale për një kuzhinë të thjeshtë, moderne dhe lineare.

Te dhenat teknike
Kodi 325.0537.824
Pershkrimi PREMIO ANGOLO/SP EV8 LED X/V A90
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led MR11 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300480620700
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330430480500
Zhurma me silenciator (db) 54646971
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
REMOTE BLOWER OPTIONAL
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.263 KIT UPPER CHIMNEY X H990
112.0157.273 KIT BACK PANEL X PREMIO ANGOLO
112.0157.284 KIT CORNER ADPTATOR X
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO
Te dhenat teknike
Kodi 325.0537.825
Pershkrimi PREMIO ANGOLO/SP EV8 LED X/V A100
Materialet Stainless Steel/Glass
Numri motorreve 1
Kontrolli PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led MR11 4000K
Filtri aluminium
Gjeresia (mm) 1000
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 300480620700
Fuqia (Watt) 145180230250
Presioni (PA) 330430480500
Zhurma me silenciator (db) 54646971
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin

EVO DIFFUSER
The Energy diffuser has evolved with an optimised geometry that yields excellent results in terms of energy efficiency.

LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
(optional)
REMOTE BLOWER OPTIONAL
Ventilator ne Distance
Ky motor mund te levizet me nje
Aksesorët
112.0157.243 F9 KIT 1 C.F. 267X237 FABER
112.0157.263 KIT UPPER CHIMNEY X H990
112.0157.273 KIT BACK PANEL X PREMIO ANGOLO
112.0157.284 KIT CORNER ADPTATOR X
112.0185.276 FLL9 KIT 1 C.F. 267X237 LONG LASTING FB
112.0327.007 KIT REMOTE BLOWER ENERGY-PRO

Aspiratore te ngjashem

Gjej shitësin

SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT

DOKUMENTACIONI