• PRETTY ISOLA ACT

PRETTY ISOLA ACT

Aspirator ultra silencioz falë teknologjisë Sil-K ACT

Falë zgjidhjes teknologjike novative Pretty Isola redukton me 13 decibel nivelin e zhurmës krahasuar me një model që nuk është pajisur me Silk Act. Sapo është regjistruar zhurma e prodhuar direkt në burimin e saj, Silk Act krijon një valë tingulli të formës së kundërt që anullon origjinalen dhe në këtë mënyrë eleminon perceptimin e zhurmës. Për më tepër, një ndryshim i frekuencës akustike në tone më të ulta e bën zhurmën e perceptuar më pak të besdisshme.

Te dhenat teknike
Kodi 110.0256.174
Pershkrimi PRETTY ISOLA ACT EG8 X A90
Materialet Stainless Steel
Numri motorreve 1
Controls PUSH BUTTON
Ndricimi 4 Led LV 3000K
Filtri stainless steel
Gjeresia (mm) 900
Perforcimi
Shpejtësia 123REKLAMIM
Qarkullimi (m³h) 280420540600
Fuqia (Watt) 135170215250
Presioni (PA) 360440460490
Zhurma me silenciator (db) 40535558
Technical Plus
Vendos mousin siper plusit per te pare pershkrimin
COMFORT LIGHT
Ndricim miresjelljeje
Me shtypjen e vetem nje butoni, intesiteti drites se aspiratorit ulet.
DELAY 30
Fikje me vonese
ENERGY DIFFUSER
Reduces noise and guarantees higher hood efficiency even in the presence of long air outlet.
FILTER ALARM
Alarm per ngopjen e filtrit
HOUR 24
Celesi 24
lejon nje ajrim te rinovueshem me zhurma te paperfillshme per veshin e njeriut
LED LIGHT
Ndricim Led
Led qe garanton nje ndricim perfekt me vetem konsumim 3W
REMOTE CONTROL
Pult
SIL-K ACT
Redukton fuqine e zhumes se aspiratorit me 13 decibela
SPEED I
Shpejtesi intensive
aktivizon maksimumin e aspirimit per nje kohe te limituar per nevoja speciale.
Aksesorët
112.0540.043 REMOTE CONTR.IR 6 TOUCH SQUARCLE FABER

Aspiratore te ngjashem